Invocation Of Death: Vol. 1 - Global Domination Reviewjävel

Föregående ämne Nästa ämne Gå ner

Invocation Of Death: Vol. 1 - Global Domination Reviewjävel

Inlägg av Monoliten i mån 27 sep - 13:37:53

Då jag är en GDbög som slaviskt följer de dagliga uppdateringarna missade jag inte att denna samlingsjävel, som ju har ganska starka band till forumet, har blivit recenserad. Lord K sköter manglandet.

http://www.globaldomination.se/demons/invocation-of-death-vol-1

Där har ni det. Även om det kanske inte blir så många glada miner här så passar jag ändå på att rekommendera GD, skön sida med sköna dårar som gör sköna recensioner.

Monoliten
Grand Bear Sebiwalrus Whiskyguzzler I
Grand Bear Sebiwalrus Whiskyguzzler I

Antal inlägg : 5700
Join date : 10-01-30
Age : 28
Ort : Vermelandia

Till överst på sidan Gå ner

Sv: Invocation Of Death: Vol. 1 - Global Domination Reviewjävel

Inlägg av pissmannen i mån 27 sep - 13:41:04

Haha vilken kille! Svårt att ta illa upp när han dissar varenda band haha.

pissmannen
Witchfinder General
Witchfinder General

Antal inlägg : 327
Join date : 10-02-03

Till överst på sidan Gå ner

Sv: Invocation Of Death: Vol. 1 - Global Domination Reviewjävel

Inlägg av Monoliten i mån 27 sep - 13:50:32

Vad spelar det för roll egentligen och varför skulle man ta illa upp av det?

Monoliten
Grand Bear Sebiwalrus Whiskyguzzler I
Grand Bear Sebiwalrus Whiskyguzzler I

Antal inlägg : 5700
Join date : 10-01-30
Age : 28
Ort : Vermelandia

Till överst på sidan Gå ner

Sv: Invocation Of Death: Vol. 1 - Global Domination Reviewjävel

Inlägg av pissmannen i mån 27 sep - 14:01:01

Pappa Doom skrev:Även om det kanske inte blir så många glada miner...

Tänkte på det där. Det är ju uppenbart att vi absolut inte har samma smak när det gäller döds, då blir det svårt att ta det på allvar. Däremot om han skulle ha gillat varje band förutom Reincarnage skulle jag fan bli tjurig!

pissmannen
Witchfinder General
Witchfinder General

Antal inlägg : 327
Join date : 10-02-03

Till överst på sidan Gå ner

Sv: Invocation Of Death: Vol. 1 - Global Domination Reviewjävel

Inlägg av Xemtoth i mån 27 sep - 14:02:09

Haha fan så jag garvade genom den där reviewen, han bara totalsågade ALLT! Jävla bitter lirare.

Xemtoth
Aspect of Albert
Aspect of Albert

Antal inlägg : 3977
Join date : 10-01-30
Age : 26
Ort : Uppsala

Till överst på sidan Gå ner

Sv: Invocation Of Death: Vol. 1 - Global Domination Reviewjävel

Inlägg av Gäst i mån 27 sep - 14:19:30

Hahahaah!

Gäst
Gäst


Till överst på sidan Gå ner

Sv: Invocation Of Death: Vol. 1 - Global Domination Reviewjävel

Inlägg av Carrion i mån 27 sep - 15:19:21

Roligaste recensionen jag någonsin läst! Laughing

Carrion

Antal inlägg : 5778
Join date : 10-03-10
Age : 25
Ort : Isle Of Avalon

Till överst på sidan Gå ner

Sv: Invocation Of Death: Vol. 1 - Global Domination Reviewjävel

Inlägg av Gäst i mån 27 sep - 15:51:31

Hahaha vilken jävla fitta!

Gäst
Gäst


Till överst på sidan Gå ner

Sv: Invocation Of Death: Vol. 1 - Global Domination Reviewjävel

Inlägg av Vitus i mån 27 sep - 16:06:28

glömde bort att global domination fanns. tror jag först ens hörde talas om det på gamla forumet. var inte ens en rolig review för han sa ju typ exakt samma sak på alla banden och så var det så extremt kortfattat. lite variation och ansträngning i förolämpningarna vore ju nått

Vitus
Sloth Warrior
Sloth Warrior

Antal inlägg : 3482
Join date : 10-01-31
Age : 25
Ort : Rydaholm

http://www.last.fm/user/public_library

Till överst på sidan Gå ner

Sv: Invocation Of Death: Vol. 1 - Global Domination Reviewjävel

Inlägg av Gäst i mån 27 sep - 16:20:27

Personer som spelar eller har spelat i Dark Funeral är kända för att varken ha en hjärna för språk eller musik helt enkelt.

Gäst
Gäst


Till överst på sidan Gå ner

Sv: Invocation Of Death: Vol. 1 - Global Domination Reviewjävel

Inlägg av Monoliten i mån 27 sep - 16:42:37

Nu snackar du en jävla massa skit Garfo.

Monoliten
Grand Bear Sebiwalrus Whiskyguzzler I
Grand Bear Sebiwalrus Whiskyguzzler I

Antal inlägg : 5700
Join date : 10-01-30
Age : 28
Ort : Vermelandia

Till överst på sidan Gå ner

Sv: Invocation Of Death: Vol. 1 - Global Domination Reviewjävel

Inlägg av Halonen666 i mån 27 sep - 17:27:10

Det var lite kul att läsa detta Cool

Halonen666
FÄRS
FÄRS

Antal inlägg : 2659
Join date : 10-01-31
Age : 24
Ort : Karlstad (Kronoparken)

Till överst på sidan Gå ner

Sv: Invocation Of Death: Vol. 1 - Global Domination Reviewjävel

Inlägg av Karate-Molin i mån 27 sep - 17:31:36

Tyckte den var helt klockren!
Nu väntas bara en dödsskjutning så blir det ännu mera klockrent!

Karate-Molin
Black Dwarf
Black Dwarf

Antal inlägg : 2829
Join date : 10-01-30
Age : 28
Ort : Kristinehamn.

Till överst på sidan Gå ner

Sv: Invocation Of Death: Vol. 1 - Global Domination Reviewjävel

Inlägg av Bestial Death i mån 27 sep - 19:42:07

Hahaha!

Bestial Death

Antal inlägg : 782
Join date : 10-02-09
Age : 24
Ort : Uppsala

Till överst på sidan Gå ner

Sv: Invocation Of Death: Vol. 1 - Global Domination Reviewjävel

Inlägg av Andersson i ons 29 sep - 15:41:12

Haha, läste den här igår. Lord K recenserade ju Resurrected in festering slime när den kom också. Bra rolig den med. Vi var lika tighta som Rob Halfords arsle och basen lät som att någon pruttade i ett badkar. Festlig snubbe, men urusel musiksmak.

Andersson

Antal inlägg : 108
Join date : 10-01-30

Till överst på sidan Gå ner

Sv: Invocation Of Death: Vol. 1 - Global Domination Reviewjävel

Inlägg av Tompus i tor 30 sep - 4:45:15

Läste den recensionen jag med Robba! Skrattade som fan när han skrev det, för det kom helt oväntat för mig!

Tompus

Antal inlägg : 657
Join date : 10-06-20
Age : 22
Ort : Fagersta

Till överst på sidan Gå ner

Sv: Invocation Of Death: Vol. 1 - Global Domination Reviewjävel

Inlägg av Stenberg i tor 30 sep - 19:25:12

Men vilken jävla surpuppa. Får hålla med Garfield om det han skrev några inlägg upp.

Stenberg

Antal inlägg : 1420
Join date : 10-03-13
Age : 24
Ort : Stenungsund

Till överst på sidan Gå ner

Sv: Invocation Of Death: Vol. 1 - Global Domination Reviewjävel

Inlägg av Wolvie i tor 30 dec - 3:34:19

Hejsan alla metallhoror! För er som inte minns vem jag är så va jag mod av någon obegriplig anledning i den här delen för tre tidsåldrar sen men slutade hänga här överhuvudtaget när plugg och liknande blev serious bizniz (och jag insåg att det finns andra saker i livet än hårdhomo). Anywho, jag vetefan hur jag hamnade på den här sidan kl 4 på natten innan dan före nyårsafton, antagligen pga att jag är rätt full nu (kan fortfarande stava dock, även om det blir en jävla massa backspaces).
Herr Philipson har alltid underhållit mig; både genom musik, stenhårt skägg, en väldigt nödvändig attityd och i detta fall skitroliga reviews. När jag läser detta så kan jag inte sluta tänka "han har jävligt rätt". Med det menar jag inte att hacka på boyzen här som råkar lira i några av banden, men snarare att "old school doesn't automatically make it cool" eller hur han nu sa det. Jag har aldrig fattat mig på det där, att skamlöst kopiera gamla dödsband när man ändå borde veta att det är i princip omöjligt att göra det ens i närheten lika bra som banden i fråga, men ni overlords ov the underworld kanske är mer upplysta. Med det menar jag inte att ni alla suger och modernt = bättre, ooohhh no! (Dying Fetus jag kollar på er, jag misstänker att inte ens IoD produktionsnivån är sämre än deras) men lite fantasi har aldrig skadat någon, så vitt jag vet (kom nu att tänka på min RIFS-platta som jag nog har lyssnat på max två gånger. Varför köpte jag den? T.o.m postern är ju ful).
Jag har helt glömt bort vad jag ville komma till eller om jag ens hade en poäng från början men jag antar att det jag ville säga va ifall någon av er är det minsta förvånade eller förolämpade av det där så take a fucking chill pill. Ni sysslar med den mest intetsägande formen av musik någonsin, dvs copypasta-döds.

Tog en halvtimme att sammanställa en halv sida meningslöst tjurskit, nu ska jag ronka till 70tals porr och sen sova. See ya never!

Wolvie
Soulreaper
Soulreaper

Antal inlägg : 615
Join date : 10-01-31
Age : 26
Ort : Sveriges ändtarm

Till överst på sidan Gå ner

Sv: Invocation Of Death: Vol. 1 - Global Domination Reviewjävel

Inlägg av Atlas Musclecore i tor 30 dec - 11:26:32

Själv är det bara en estetik som jag föredrar, sedan kan estetiken kopieras in absurdum. Hittar min mångfald genom att lyssna på andra genrer!

Atlas Musclecore
The Iron Bloke
The Iron Bloke

Antal inlägg : 7064
Join date : 10-01-30
Age : 27
Ort : En Hjärtlös Stad

http://metalexiles.friendhood.net

Till överst på sidan Gå ner

Sv: Invocation Of Death: Vol. 1 - Global Domination Reviewjävel

Inlägg av Geten i tor 30 dec - 11:29:38

Haha, den här tråden är rolig.

Geten
Profeten Geten

Antal inlägg : 4777
Join date : 10-02-01
Ort : In the basement of St. Jerome's

Till överst på sidan Gå ner

Sv: Invocation Of Death: Vol. 1 - Global Domination Reviewjävel

Inlägg av Sictorment i fre 31 dec - 10:24:05

Har även hört att Lord K tycker att Frantic Amber är jäkligt bra! (tjejband)

http://regnavrede.blogspot.com/2010/11/dagens-syltgris.html

http://regnavrede.blogspot.com/2010/09/antligen-antligen-och-fy-fan.html

Där är bara två av inläggen som totaldissar dem. Underhållande på sitt sätt, ta och kolla in det!

Sictorment

Antal inlägg : 930
Join date : 10-02-13
Ort : Karlshamn

Till överst på sidan Gå ner

Sv: Invocation Of Death: Vol. 1 - Global Domination Reviewjävel

Inlägg av Halonen666 i fre 31 dec - 11:00:58

Haha underhållande var det minsann Laughing

EDIT:går jag nog lite offtopic men ändå!
Bandet lät ju bra tills dem började sjunga... Då vart det bara vafan händer? Är det en ny låt?

Halonen666
FÄRS
FÄRS

Antal inlägg : 2659
Join date : 10-01-31
Age : 24
Ort : Karlstad (Kronoparken)

Till överst på sidan Gå ner

Sv: Invocation Of Death: Vol. 1 - Global Domination Reviewjävel

Inlägg av Sponsored content Idag på 16:06:07


Sponsored content


Till överst på sidan Gå ner

Föregående ämne Nästa ämne Till överst på sidan

- Liknande ämnen

 
Behörigheter i detta forum:
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet